Zaterdag 6 juli

Ramskapelle Trophy

Dit is een mountainbikewedstrijd voor jong en oud , amateurs en d’echte, speciale reeks voor kinderen, volgens het veldritprincipe op een parcours van ca 2km met kunstmatige hindernissen en een offroadlus. Elke deelnemer rijdt 1 uur + één ronde bij het belsignaal. De verschillende wedstrijden worden omkaderd door heel wat randanimatie en muziek.

 

Organisatie in samenwerking met “ De Wacky’s Knokke"

wanneer: vanaf 10u.

Schettekot

Eucharistieviering in ons Sint-Vincentiuskerk Ramskapelle met daaraan gekoppelt " het schettekot ".

Het schettekot is een moment waar de dorpelingen samenkomen (vergezeld van een drankje) en levende giften worden geborgen (meestal duiven, eenden, ganzen, konijnen) rond de ommegang. Deze worden na de hoogmis per opbod verkocht met opbrengst.

wanneer: vanaf 18 uur

waar: Sint-Vincentiuskerk Ramskapelle

Zomer Schlagerfestival

Voor de vijfde keer organiseren we het “Zomer Schlagerfestival” met niet minder dan terug 5 top artiesten die optreden in onze feestelijke ingerichte tent.  Onze leuze: “ Wat ze in de Ethias Arena kunnen, dat kunnen wij ook in Ramskapelle”. Het wordt een schitterende editie met Frans Bauer, Willy Sommers, Luc Steeno, Yves Segers en Abba Gold.

 

deuren open : om 19u30

Waar : Feesttent

Tickets : VVK 28€  , ADD 36€

Waar tickets : Kaarten te verkrijgen in Ramskapelle bij For Freedom Museum,Slagerij Burggraeve, De Soete, ‘t gazetje, Café De vuurtoren. Eveneens bij alle bestuursleden. VVK eindigt op 4 juli 2019.

Please reload